Loading...

 En behandling tager altid udgangspunkt i dig!

 

Jeg starter derfor altid med en kort samtale. Derefter starter behandlingen på briksen. Her ligger du i undertøj med et tæppe over dig. Det anbefales at blive behandlet i undertøj, men har du meget svært ved at ligge i undertøj tager du behageligt blødt tøj på i stedet for. 

Behandlingen inkl. samtale varer 45-50min.

Der er en stærk sammenhæng ml. krop og sind. Det betyder, at smerter i det psykiske liv kan skabe problemer i fysikken og omvendt. I behandlingen kombinerer jeg derfor det kropslige arbejde med samtale. Dog vil behandlingen altid tage udgangspunkt i det kropslige, da kroppen ofte er det første til at fortælle os at noget er galt.   

 

 

 

 

 

Med behandlingen skabes der gennemstrømning/flow i kroppen. 

Dvs. blokeringer i kroppen løsnes og kroppen kan derved lettere rense ud og føre næring ud i hele kroppen. Derved opstår de bedste betingelser for at kroppen kan helbrede sig selv. Her af navnet ´Body Self Development System´.

Når der skabes gennemstrømning i kroppen, skabes en øget cellenæring og derved kan ophobninger af syre og affaldsstoffer udspaltes. Det er disse ophobninger som ofte føre til stivhed i muskler og væv, som mange mennesker med overbelastningsskader, statisk arbejde samt stress kender til. 

Arbejdet med åndedrættet er vigtigt for at etablere denne gennemstrømning. Et bevidst og korrekt brug af åndedrættet er nødvendigt for at skabe optimal gennemstrømning og iltning af kroppen. Yderligere skaber åndedrættet jordforbindelse, en jordforbindelse det moderne menneske i dets travlhed ofte har mistet. 

 

Regelmæssige Body SDS behandlinger kan genskabe kontakten til kroppens intelligens og forløse fysisk og psykisk lagerede spændinger.