Loading...

"Hej Inge, En lille update efter jeg var hos i dig i onsdags. Jeg landede hjemme med en krop så tung og træt at det halve kunne være nok...Onsdag aften gjorde min krop ondt og var strammere end stram, den kæmpede bravt for at holde fast, yoga løsnede lidt op. I går torsdag var min krop stadig stram, den føltes alt for lille til min krop, det var derfor endnu en dag med en masse ro og nærvær til mig selv, igen hjalp yogaen og meditation med at løsne lidt op. 
I dag er følelserne helt uden på kroppen, tårerne presser sg på. Jeg føler og mærker 1000 ting, som jeg ikke kan sætte ord på. 
Med denne lille beretning vil jeg blot fortælle, at du har ramt noget dybt, smertefuldt og samtidig super smukt inden i mig, du har givet mig forløsning og låst den blokade, jeg følte jeg havde, op. Den er på ingen måder åben og fri endnu, men i er godt på vej. Tusinde tak for dit nærvær i din behandling. 
De bedste hilsner XXX"


"Kære skønne Inge, 
Lad mig starte med et WOW. For 2 år siden startede min rejse, jeg har gjort mange stop undervejs. Egentlig var jeg nået til et sted, hvor jeg troede jeg skulle blive i en rum tid, men så gjorde jeg holdt hos dig. 
Første gang jeg var hos dig ville hverken min krop eller mit sind lege med, jeg fik hovedpine og ondt i hele kroppen, men på intet tidspunkt var jeg utryg eller bange. Anden gang var kroppen med, ikke mit sind og fik igen en bragende hovedpine. Tredje gang var både krop og sind parat, jeg følte at jeg var i frit fald - et kontrolleret fald, som jeg uden tvivl kunne mærke, ville ende med at jeg fandt hjem. Hjem til der hvor noget i mig for mange år siden var gået i stykker. Fjerde gang landede jeg og det der engang var i stykker er i dag kun skår og med tiden vil det blot blive små sætningsskader, som vil minde mig om, hvem jeg var engang og ikke hvem jeg er i dag.
Tak fordi du har været med til at guide mig på min rejse, indtil vi ses igen.  S "  


"Mit knæ og min krop har det SÅ godt i dag. Tak for dejlig behandling"

                                                                                     Heidi Holm, fysioterapeut, ejer af www.mitkejsersnit.dk

 

" Jeg har døjet med stærk hovedpine, kvalme og fysisk ubehag on/off i mere end ti år, ofte fulgt af en følelse af ikke at være rigtig syg, men bestemt heller ikke frisk og i trivsel. Sådan en tilstand, hvor man til sidst får tanken ”hvad er der mon rigtigt galt med mig”?

I min søgen på at få det bedre har jeg forgæves prøvet rigtig mange forskellige behandlingsformer, nogle mere alternative end andre. Da jeg mødte Inge turde jeg derfor næsten ikke tro på, at Body SDS kunne være løsningen.

Men det er jo én af de fantastiske ting ved Inge og din behandlingsform: at kroppen fortæller om ting man måske ikke selv har blik eller ord for, hvorefter du omsætter den information så klogt og omsorgsfuldt.

Tusinde tak fordi du har hjulpet mig til at blive min hovedpine, kvalme og ubehag kvit, og måske allermest tak, fordi du har hjulpet mig til igen at tro på, at ting og tilstande kan ændres! Det hænder naturligvis, at jeg ”falder i” igen, men oftest klarer kroppen den selv nu og ellers ved jeg, hvor jeg skal søge hen."

                                                                                                                                                                                Louise Hartmann  

 

 "Hej Inge, Sidder lige her og tænker på, hvor godt dine behandlinger gjorde mig :-) Tusind tak for dem!
Du må endelige fortsætte dit behandlerarbejde. Du er rigtig dygtig til at føle ind og mærke klientens krop, energier og psyke.
Og du behandler ud fra en medmenneskelig bevidsthed uden at dømme. Hilsen L"

 

 

"Jeg har lidt af migræne i ca 9 år med gennemsnitligt 7-16 anfaldsdage pr måned. Jeg har gået på Hovedpineklinikken i Glostrup og haft det skidt med at være medicinsk forsøgskanin på utallige præpararter, der alle var uden effekt. Mit job er ekstremt dårligt kompatibelt med migræne, og jeg er derfor ansat på en §56, og selv med denne er det svært at styre udenom de spidsbelastninger, der kommer med koncerter, weekend-arbejde, skæve arbejdstider osv.

Da min mand fik en blodprop i hjertet (som han slap godt fra!) røg jeg i et hul efter chokket, havde svært ved at slippe bekymringerne og havde i oktober 21 hovedpinedage og røg over min ”tilladte” medicin-grænse!

Her fik jeg simpelthen nok. Jeg gik på en kold medicintyrker og begyndte at få behandlinger hos Inge en gang om ugen.

Allerførste behandling scannede hun sig med hænderne frem til hvor mine største blokeringer sad, og så gik det stærkt derfra. De første uger må have lignet noget nær en eksorcisme, så mange spændinger fik jeg forløst, og det er helt vildt så voldsomt kroppen kan tale med!

Nu er det februar, og jeg har siden 17.oktober taget sammenlagt 4 piller mod migræne!!!

Min sangstemme er som sidegevinst blevet klarere i toppen, mit åndedræt er blevet om muligt endnu dybere og min sanglige volumen større!

Jeg er ikke sikker på, at jeg skal bruge min ansættelsesparagraf mere, næste gang den udløber!

Tusind tak, Inge, jeg ville ønske for alle migrænikere, at de kunne opdage dig!"

Camilla Tiedt Frith, sanger, korleder og sanglærer   

 

 "Mit behandlingsforløb startede grundet rygsmerter. Jeg var bevidst om, at jeg samtidig befandt mig i en personlig krise i form af sorg og store omvæltninger i mit liv. Jeg havde tidligere søgt behandling i form af terapi og rygbehandling hos en osteopat. Dette havde hjulpet mig lidt på rette vej.

Behandlingen hos Inge tog hurtigt en ret kraftig drejning, da jeg for første gang rigtig blev i stand til at mærke mig selv. Inge arbejder med de tre intelligenser; den mentale, den kropslige og den psykiske. Ret hurtigt gav dette arbejde mig en ny selvindsigt; hvornår min krop er i balance samt at acceptere ubalance.

Efter snart 10 behandlinger hos Inge er der sket en markant forandring. Det er det første behandlingsforløb, jeg fastholder og som giver mig et stort udbytte. Jeg kan nu lytte og arbejde ud fra de tre intelligenser. Hvad ryggen angår, så er den i bedring, men stadig i proces."

Thea

 

"Jeg blev bragt ud af balance og søgte bla. hjælp hos Inge. Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv længe. Jeg lægger mig trygt hos Inge... og bliver en bedre version af mig selv..."

Lise Gjesager Møller, Sygeplejerske

 

 

"Jeg giver min varmeste anbefaling til Inge. Hun er virkelig dygtig og er min redningsplanke når min krop er i ubalance. En tur på briksen gør underværker, hver gang er reaktionen forskellig, men jeg har altid en følelse af lethed og forløsning af "indre knuder" efter en behandling."

Tanja Skarnager Pedersen

 

 

"Helt igennem en FANTASTISK kom-ned-i-kroppen behandling OG "lad din krop fortælle dig, hvordan du egentlig har det" :) Jeg er FAN"

Christina Bendix, Lyngby Kostklinik

 

 

"Kære Inge,

Jeg skriver til dig, for at sige tak for din behandling for 14 dage siden.

Der er sket helt utroligt meget med mig! Jeg har ingen smerter i kroppen længere, når jeg vågner om morgenen. Jeg har fået en masse boblende energi indeni, og det til trods for en periode med en syg datter med skoldkopper, hvoraf jeg selv i denne uge blev forkølet og fik feber. Jeg føler mig så glad og let, min tante pukkel er næsten ikke til at se mere, min mave var "flad", da jeg kom hjem fra dig, jeg har lagt mine kostvaner om - hvilket jeg synes er nemt denne gang- min hud i ansigtet er begyndt at se "ung" ud igen og jeg har fundet ud af så meget om mig selv, som jeg slet, slet ikke har tænkt over før- sammenhænge mellem min barndom og mine reaktioner i dag.

Det har gjort, at jeg har fået arbejdet meget med mig selv de sidste 14 dage, og bragt mig tættere på min bror, som kan huske mere end mig fra vores barndom.

Stort tak fra mig. Jeg føler, du fik trukket mig tilbage til livet igen - at jeg nu har en chance for at starte på ny.

De bedste hilsner, Maria Knudsen" 

 

 

"Kropsterapi i verdensklasse! Inge er uden tvivl en af de bedste behandlere jeg har prøvet. Jeg har haft enormt stor gavn af Inge, når jeg i travle perioder har haft svært ved at slappe af i kroppen og hovedet. Det er som at blive nulstillet, og man føler sig som et nyt menneske efter en behandling. Inge er yderst professionel og jeg føler mig i meget trygge hænder når jeg ligger på hendes briks. Jeg kan kun give Inge de varmeste anbefalinger og jeg vil opfordre alle til at prøve en behandling. Jeg garanterer at de vil vende tilbage igen og igen."

Michael Hoffmann Erichsen, Iværksætter og Coach  

 

 

"Jeg er meget glad for jeg valgte at gå hos Inge, da jeg allerede efter første gang oplevede at min krop gav slip på de spændinger og uro jeg havde i kroppen. Body SDS massagen virker fantastisk. Det er som kroppen har sit eget liv og bare vil give slip. Jeg fortsætter og oplever nu en langt bedre kontakt med min krop efter en del voldsom stress samt at min vejrtrækning er blevet langt mere afslappet og kommer helt ned i maven. Jeg kan kun anbefale andre at gå til Body SDS massage hos Inge."

Stig S.    

 

 

 

Jeg har været til 3 behandlinger hos Inge, og det har gjort mirakler ved min ryg. det er mange år siden min ryg har været så god som den er nu. Jeg er blevet et gladere menneske i hverdagen, da jeg ikke længere går og har ondt, og det har gjort ting mulige som jeg ikke har kunne lave længe. Det er en rigtig dejlig behandling for hele kroppen, som gør at man er afslappet og rolig bagefter. Alt i alt, en super dejlig behandling, og Inge er et meget behageligt menneske, så man føler sig velkommen og tryg både før, under og efter behandlingen."

Lasse Oxdorf, Fitnessinstruktør     

 

 

"For snart 6 år siden, styrtede min bror Ib på cykel med cykelhjelm og pådrog sig en hjerneskade med delvis lammelse i venstre side. Efter nogle år blev han anbragt på plejehjem med klumpfod, grundet dårligt blodomløb og en ganske ubrugelig venstre arm. Jeg har den indstilling at ¨Liv der reddes skal også leves¨, så i min søgen fandt jeg frem til Body-sds og Ibs ben er i dag normalt. Inge har behandlet Ib hver uge og har nu fået gang i den venstre arm, som han ubevidst inddrager i hverdage. Men ikke nok med det, han er så småt begyndt at sige små sætninger og har I det hele taget fået et bedre velbefindende. I hele dette forløb har Inge været primus motor.

Jeg har selv, næsten hele mit liv, været plaget af dårlig ryg og andre småskavanker, som jeg er sikker på bliver bragt på plads ved den gode behandling, der er allerede stor bedring at mærke. Jeg er vældig taknemmelig over de muligheder jeg får i fremtiden ved hjælp af Inges gode behandlinger."

Lene Juul, Lokalformand Hjerneskadeforeningen    

 

 

"En lørdag - en uge før jeg skulle rejse på 3 ugers ferie i Thailand - fik jeg et grimt knæk i venstre lænd/hofte. Jeg havde voldsomme smerter og var meget bevægelseshæmmet. Stor var bekymringen for at skulle flyve i 12 timer. Men efter to behandlinger i ugens løb var sagen klaret og jeg holdt ferie uden problemer :) Så jeg kan kun varmt anbefale Body-SDS-behandlinger hos Inge"

Lonni     

 

 

"Brug af Body-SDS-behandlinger v. graviditet og af spædbørn.

Som højgravid var jeg plaget af spændinger i det meste af kroppen pga. den ekstra vægt og ændrede holdning. Vha. Inges behandlinger blev jeg afspændt i musklerne især på bagsiden af kroppen og spændingshovedpinen forsvandt. Behandlingen gav mig klart mere overskud og bedre humør i den sidste del af graviditeten. Da Inge selv havde prøvet Body-sds som gravid, følte jeg mig meget tryg ved behandlingen.

Da min søn var født, døjede han, som de fleste andre spædbørn, i en periode med hård mave og forstoppelse. Inge behandlede ham ved tryk under fødderne og blid massage af maven. Behandlingen var meget effektiv og vi fik et gladere og roligere barn.

Jeg kan klart anbefale Inges Body-sds behandlinger både til gravide, nybagte mødre (og fædre ;-)) samt spædbørn."

Maria Astrup Skov, mor til Magnus    

 

 

 

 

  

 

 

 Få nyheder, tiltag, tilbud og refleksioner sendt direkte til din mailbox, tilmeld dig mit nyhedsbrev
(Jeg lover, jeg ikke spammer dig)
Navn:
E-mail: